knjizara.com
Mi smo X-Meni

Mi smo X-Meni
rasprodato

ČOVEČANSTVO KOJE PREDANO ŠTITE MRZI IH I PLAŠI IH SE!
Slavni tim mutanata Marvelovog univerzuma pred vama je u nesvakidašnjoj antologiji koja vam donosi najuzbudljivije i najemotivnije trenutke njihove istorije, od epizode u kojoj su se prvi put pojavili, davne 1963, sve do njihovih savremenih avantura.

Otkriće postojanja mutanata zauvek je promenilo ljudski svet, a strah da je čovek prevaziđen probudio je u ljudima mržnju i bes prema tim moćnim bićima! U svetu u kom nisu dobrodošli, predvođeni jedinstvenim vizionarom po imenu Profesor X, X-meni se neumorno bore za MIR između ljudi i mutanata i protiv svake pretnje koja može zadesiti čovečanstvo.

U jedins

tvenoj zbirci priča Mi smo X-meni saznajte:
– ko je Profesor X i kako su nastali X-meni;
– ko su ključni članovi tima;
– kako se i zašto tim menjao, od originalnih X-mena do Novih X-mena;
– ko su najveći neprijatelji X-mena;
– kako izgleda živeti i boriti se za mir i slobodu u svetu punom opasnosti.

U ovoj knjizi, punoj emotivnih uspona i padova za svakog ljubitelja X-mena, prisustvovaćemo tragičnoj sudbini jedne od ključnih članica tima, doživećemo kolebanja i krizu vere njihovog osnivača i vođe, Čarlsa Ksavijera, pratićemo njihove borbe s Magnetom i Modžom i putovanja kroz prostor i vreme do najveličanstvenijih i najmračnijih kutaka svemira.

Istražite čudesni univerzum moćnog tima superheroja kroz priče koje su potpisala najčuvenija imena američkog superherojskog stripa: Sten Li, Džek Kirbi, Kris Klermont, Džon Bern, Roj Tomas, Džon Bjusema, Len Vin, Džim Li, Grant Morison.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Stripovi
Ostali naslovi iz oblasti: Strip

Izdavač: Čarobna knjiga; 2019; Tvrd povez; latinica; 30 cm; 320 str.; 978-86-7702-662-2;