knjizara.com
Manipulacija i moć
kako da razumete ljude i utičete na njih a da oni to ne primete

Henrik Feksevs (autor)

Manipulacija i moć
719 din
Stara cena: 799 din
U korpu

Želite da odmah primetite da vas neko laže? Flertujete na pravi način? Prodate svoju priču svima? Naravno, reći ćete, ko ne želi da poseduje ove veštine?

Henrik Feksevs je fascinantna ličnost. Neki bi ga mogli opisati kao pomalo luckastog ekscentrika, ali ako pročitate njegovu knjigu, otkrićete da on savršeno dobro zna o čemu priča. A uz to je i duhovit. Verovatno se pitate da li je ova knjiga praktični vodič za iluzioniste? Ili možda priručnik za mađioničare početnike? Ili čak neki ezoterijski tekst? Ne, ova knjiga nije ništa od toga. Ona je namenjena svima koji žele da čitaju misli, bez potrebe da budu čarobnjaci.

Položaj tela, into

nacija govora, korak, pogled i pokreti otkrivaju naša osećanja. Često će ti neverbalni signali biti u direktnom sukobu sa porukom koju izražavamo rečima. U ovoj knjizi otkrićete tehnike koje možete da primenite u najrazličitijim aspektima svakodnevnog života: na razgovoru za posao ili na prvom sastanku, ali i u svim drugim situacijama kada želite da progurate vaše ideje i utičete na druge ljude.

Čitanje misli nije mit.
Samo je malo drugačije od onoga što većina ljudi zamišlja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Govor tela
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2. izdanje, 2019; Broširani povez; latinica; 20 cm; 245 str.; 978-86-10-02290-2;