knjizara.com
Majstori uspeha
tajne koje vam stvarno menjaju život

Dejl Karnegi, Napoleon Hil, Džozef Marfi (autor)

Majstori uspeha
rasprodato

Tri navike kojima ćete postići uspeh u finansijama, ljubavi, zdravlju i životu
Trojica najuticajnijih autora našeg vremena nude vam proveren i dosledan plan da ostvarite uspeh u svim oblastima života.
Ovo je knjiga o načinu na koji svet, zapravo, funkcioniše. Postoje nevidljivi principi koji upravljaju pretvaranjem želja u stvarnost, a oni počivaju u našem umu. Ovde su opisani jasno i jednostavno: pridržavajte se sistema i postići ćete uspeh.
Odgovori koje tražite već leže u vašem umu, u moći koja stoji na raspolaganju svim ljudima sveta već u ovom trenutku. Ovi autori vam sam

o pokazuju da je vaš um već sposoban da postigne uspeh, a ako se zagledate u sebe i počnete od svoje istinske želje, to će vas dovesti do ideje. Ideja će vas dovesti do konkretnih prilika, a te prilike, uz ozbiljan trud, dovešće vas do istinskog uspeha – onakvog kakav definišete vi sami, a ne neko drugi. Prava tajna uspeha nije u imanju dobrih veza, ni dobre porodice, ni dobrog obrazovanja, ni dobrih prihoda niti bilo koje tajanstvene astrološke kombinacije svega toga. Tajna je potpuno besplatna i dostupna svakome, bez obzira na imovinsko stanje, školovanje ili bilo koje druge prednosti. To je srž onoga što sve ljude sveta čini jednakim. To je moć vašeg uma.Vaše misli moćnije su od novca, uticaja i prilika zajedno, i upravo one jesu faktor koji određuje da li ćete biti gubitnik ili pobednik.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2. izdanje, 2017; Broširani povez; latinica; 21 cm; 367 str.; 978-86-10-00869-2;