knjizara.com
MINECRAFT #6 - Olupina

C. B. Li (autor)

MINECRAFT #6 - Olupina
639 din
Stara cena: 799 din
U korpu

Otkrijte tajnu neverovatnog podvodnog sveta u ovom zvaničnom Majnkraft romanu! Kada troje tinejdžera naiđe na misteriju na napuštenom Majnkraft serveru, započeće trku s vremenom kako bi otkrilo njegove tajne.

Džejk Tomas je uvek novi klinac u kraju. Njegova porodica se toliko često seli zbog tatinog posla da je Džejku lakše da se drži po strani i ne vezuje se ni za koga. Ionako će za nekoliko meseci ponovo otići. Ali kada stignu u Los Anđeles, tata obećava da je to bila poslednja selidba. Sada su im apartmani Pacifik krest dom, što znači da je došlo vreme da Džejk konačno stekne prijatelje.

Doduše, Džej

k nije siguran da li bi dvoje tinejdžera koje je upoznao u društvenom centru trebalo da smatra prijateljima. Tenk Vuong je krupan, opasan dečak koji se druži sa još opasnijim momcima, a Emili Kesada je modna ikona oštrog jezika, puna sarkastičnih komentara.

Ali kada Džejk otkrije stari računarski centar u zabačenom kutku društvenog centra, sa neobičnim Majnkraft serverom na kojem se nalaze šifrovane zagonetke, shvata da će mu biti potrebna njihova pomoć kako bi ih na vreme dešifrovali jer će krajem leta društveni centar biti srušen, a sa njim će nestati i svaka nada da će misterija biti rešena. Prateći tragove koje im ostavlja zagonetna figura poznata kao Čarobnjak, trio se upućuje u opasne dubine okeana u kojima vrebaju neobična stvorenja i čeka neverovatno blago.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Fantastika
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Publik Praktikum; 2022; Broširani povez; latinica; 20 cm; 300 str.; 978-86-6035-935-5;