knjizara.com
Leptir u krvi

Siniša Minardi (autor)

Leptir u krvi
890 din
U korpu

Dvoje ljubavnika u zagrljaju liče na krila leptira u letu. Svaki za sebe snažno maše i pokreće se, a u jednoj su tački čvrsto spojeni.
Čar našeg postojanja je u igri onog zaljubljenog deteta u nama. A odrastamo i sazrevamo samo da bi se što bezbrižnije igrali.
… I Bog tada stvori ženske usne, onako napućene i sočne, da nas zavede i vrati na put. Ali, uz te usne, dodeli nam i surovu smrtnost – a tek njima moć i neograničenu vlast, da poljupcima poništavaju prolaznost i gospodare vremenom.
Slavim život, da bi me bar na trenutak pustio u sebe i nasmejao do suza. Smeh nas sjedinuje, a dodir… oslobađa.

*Roman pre svega

govori o duhovnom sazrevanju čoveka i o njegovoj besmrtnosti. Autor, gospodin Siniša Minardi prikazao nam je veoma jednostavno način putovanja u uzbudljiv duhovni život, opisujući taj put, svoja živa iskustva jednog napornog razvoja i postignuća kroz stotine svojih priča. Čitaocima želim da ih pri čitanju ove knjige pomiluje i uzdigne svetlost reči, kao što je i mene, te da ih ne iznenade ni suze, a ni nagli napadi smeha i poleta.
Chatanavai L Rishi, iz komentara o romanu

Autorska pespektiva, njegov duševni i duhovni izbor su ljubav i vera. Tekst pred nama je lep doprinos značajnoj i vrlo zahtevnoj književnoj temi – portret umetnika u mladosti, i to je jedna od najuzbudljivijih linija ovog romana. Sve je to dato kroz veo jedne fine ironije i blagog humora…. Knjiga te može naučiti da se zaljubljuješ i da to ceniš, kao niko tvoj. A sam njen kraj je kao izvor vode gde se možeš i napojiti i okupati; on uzbudljivo oslikava, pij i kupaj se, ali ne sam, lepše je u dvoje.
Miljurko Vukadinović

U ovoj knjizi o zaljubljenosti, o putovanjima i rađanju je data jedna istinita, tragikomična i humoristična priča. Proverite sami i uživajte.
Mozaik-news, Ljubljana

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Domaći roman
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Neopress; 2018; Broširani povez; 21 cm; 288 str.; 978-86-88895-88-0;