knjizara.com
Laži koje si napričala

Harijet Tajs (autor)

Laži koje si napričala
891 din
Stara cena: 990 din
U korpu

U jednoj od najvećih metropola sveta skrivene su mnoge mračne tajne, neke zauvek a neke samo od trenutka kad slučaj ili ponovljene nepodopštine pokrenu vrtlog događaja i od običnih ljudi učine junake, a okorele nevaljalce prikažu u pravom svetlu: kao slabiće koji veruju da jesu, a i da treba zauvek da ostanu izvan zakona. U zapletu koji se raspliće tek na kraju knjige vidi se, međutim, da dobro nije sasvim izgubilo bitku sa zlom, a da pokajanje još uvek predstavlja utehu za krivce i priliku da okajavanjem grehova započnu nov i časniji život.

Prateći

doživljaje likova koji žele da im deca postignu uspehe po svaku cenu, čak i po cenu najtežih zločina, roman oslikava ambicije čije samo postojanje diktira surova konkurencija modernog doba. Zato spremnost nekih roditelja da razore psihu sopstvene dece pokazuje svu težinu i neizvestnost savremenog trenutka, i to baš u onim bogatim delovima sveta koji je donedavno bio izvor nade i tradicionalno mesto traganja za boljim životom.

Napisan u duhu savremenog svatanja o žanrovskoj literaturi, roman se čita lako, a neizvesnost predstavlja jednu od njegovih najznačajnijih osobina.

Drugi roman pisca i pravnika Harijet Tajs zabaviće vas i naterati da se zapitate vredi li uspeha radi platiti baš svaku cenu.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Misterije , Trileri
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Kosmos; 2021; latinica; 21 cm; 312 str.; 978-86-6369-330-2;