knjizara.com
Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru

Valentin Kuleto (autor)

Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru
1290 din
U korpu

Ova knjiga je za one osobe koje žele realno da reše problem sa svojim poslom, bez obzira da li trenutno nemaju posao, ili nisu zadovoljni sa svojim aktuelnim poslom.

Ako ste u potrazi za stalnim poslom, želite da pronađete posao u inostranstvu, da radite kod kuće, hoćete da nađete sezonske, honorarne ili studentske poslove... – Ova knjiga je za vas.

Pronađite odgovore na pitanja koja muče svakog od nas – pitanja koja utiču ne samo na našu karijeru, već i na čitav naš život. U knjizi ćete saznati kako da izaberete najbolju profesiju za sebe, da volite ono što radite i da budete odlično plaćeni.
Svako od nas želi

da bude bolji i uspešniji, da ima lakši i lepši život. Sve to, zapravo, zavisi od nas samih. Dobićete savete koji će vas usmeriti ka uspešnoj karijeri, kojom ćete biti zadovoljni.
Sa jedne strane u velikom broju država na svetu sve su veći procenti osoba koje nemaju posao, a sa druge strane kompanije imaju konstantan problem da dođu do kvalitetnih kadrova. Ispostavilo se da najveći problem sa dolaskom do posla leži u velikom nedostatku ličnih veština koje nosimo u sebi od posla do posla, a koje se ne unapređuju u školi. Danas, od kvaliteta i razvijenosti ličnih veština svakog pojedinca primarno zavisi brzina dolaska do posla. Tek sekundarno je važna razvijenost profesionalnih veština - veština koje su potrebne za obavljanje konkretnih poslova.
Najveći deo knjige predstavlja i objašnjava načine unapređenja ličnih i profesionalnih veština za dolazak do posla putem različitih formalnih i neformalnih sistema edukacije.
Smisao ove knjige jeste da vas podstakne da već danas krenete da unapređujete sebe na nivou profesionalnih i ličnih veština koje će vam doneti bolji posao. Vremena su se promenila, kao i pristup edukaciji i percepcija posla.

Ova knjiga nije za one koji bi da nešto odrađuju za platu ispod prosečne i da im je to dovoljno, kao što nije ni za one koji aktivno traže: „uhlebljenje“ u državnim kompanijama, političko pronalaženje „Državnog posla“, prevare da bi došli do posla i sl.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Tržište rada
Ostali naslovi iz oblasti: Sociologija

Izdavač: LINK group; 2015; Broširani povez; latinica; 21 cm; 275 str.; 978-86-88841-05-4;