knjizara.com
Kako da živite kao Mali princ

Stefan Garnije (autor)

Kako da živite kao Mali princ
719 din
Stara cena: 799 din
U korpu

Kako da živite kao mali princ:

Ako ste zavoleli Garnijeovu prvu knjigu „Kako da živite kao mačka“, a pouzdano znamo da jeste, vreme je da se pripremite i za novu poslasticu: čemu nas sve može naučiti Egziperijev Mali princ i koje to njegove mudrosti možemo primeniti na naš svakodnevni život.

„Mali princ“ je inspirativna knjiga mitskih proporcija, to svi znamo. Ali šta zaista možemo da naučimo iz nje i da primenimo u našem svakodnevnom životu? Ova knjiga pruža odgovor: mnogo toga.

Ako se ponekad

osećate usamljeno u sve hladnijem i užurbanom svetu, ako sve teže nalazite svoje mesto u njemu, uradite isto što i Mali Princ: pronađite dete koje spava u vama!

Nađite način da izbegnete ograničenja sveta odraslih i prihvatite pouke našeg vanvremenskog heroja, nađite svoj mir i budite ono što zaista jeste. Izvucite ono najbolje iz sveta koji vas okružuje, prepustite se svojim snovima i težnjama, uronite u najskrivenije kutke svoje ličnosti, iskoristite sopstvene potencijale i postanite najbolja verzija samoga sebe.

Nakon velikog bestselera „Kako da živite kao mačka”, Garnije nastavlja gde je stao, pa baš kao i Mali Princ, izvlači najlepše pouke i mudrosti tamo gde biste ih poslednje tražili.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Psihologija

Izdavač: Blum izdavaštvo; 2021; Broširani povez; latinica; 20 cm; 249 str.; 978-86-6070-025-6;