knjizara.com
Jedna noć sa vojvodom

Džodi Elen Malpas (autor)

Jedna noć sa vojvodom
1019 din
Stara cena: 1199 din
U korpu

Bestseler autorka New York Timesa

„Seksi ljubavne scene Malpasove progorevaju stranice.“
– Publishers Weekly

Seksi i skandalozan, ovo je roman iz regentskog perioda koji ste dugo iščekivali i koji se čita u jednom dahu!

Eliza Melrouz je uživala u svojoj nezavisnosti i slobodi. Dok je sa porodicom živela na selu bilo je lako izvući se iz kuće, pisati članke za očeve novine i inače raditi ono što joj se prohte. Ali sada, kada su se preselili u srce mondenskog Londona, svaki njen pokret pažljivo ispituju i ocenjuju. Što je još gore,

njen otac želi da je uda i obezbedi joj pravo mesto u društvu, iako ona ne zamišlja sebe u braku s nekim dosadnjakovićem.

Kada se novi vojvoda od Čestera useli u davno napušteni dom svoje porodice preko puta trga na kojem Eliza stanuje, njeni novinarski instinkti odmah se aktiviraju. Da li su glasine tačne – da li je zaista ubio svoju porodicu? Da li je tako razmetljiv kao što svi kažu? Što više Eliza sazna, to više želi da zna. Vojvoda je kontradikcija koja hoda – povučen i arogantan, žestoko zaštitnički nastrojen, duboko strastven – i nemoguće mu je odoleti. Ali oni koji plešu preblizu vatre često se opeku i postavlja se pitanje da li će Eliza rizikovati sve samo za jednu noć sa vojvodom?

„Super lascivno, emotivno napeto. Hrabra, vrhunska romansa vredna čitanja.“
– Library Journal

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2023; Broširani povez; latinica; 20 cm; 312 str.; 978-86-521-4819-6;