knjizara.com
Igra naslednika

Dženifer Lin Barns (autor)

Igra naslednika
999 din
U korpu

Sada postoji samo jedno pravilo: pobednik uzima sve.

Ejveri Grams ima precizne planove za buduc´nost: samo treba da preživi srednju školu, dobije stipendiju i ode negde daleko. Ali sve se menja u trenu, kada ekscentrični milijarder Tobajas Hotorn umre i ostavi joj praktično čitavo svoje bogatstvo. Ejveri nema predstavu zašto je to uradio – ona ne zna čak ni ko je Tobajas Hotorn.

Da bi dobila nasledstvo, Ejveri mora da se preseli u kuc´u Hotornovih punu tajnih prolaza, gde svaka prostorija nosi starčev pečat, i njegovu ljubav prema enigmama, zagonetkama i šiframa. Međutim, porodica Tobajasa Hortona i dalje živi u kući. Tu su i četiri H

otornova unuka: opasni, privlačni, briljantni mladići, odrasli sa idejom da im dedino nasledstvo s pravom pripada. Grejson Hotorn je uveren da je Ejveri prevarantkinja, a njegov brat Džejmson na nju gleda kao na poslednju misteriju njihovog dede: uvrnutu zagonetku, slagalicu koju treba rešiti.

Zarobljena u svetu bogatstva i privilegija, dok opasnost vreba na svakom koraku, Ejveri c´e morati da zaigra igru samo da bi preživela.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trileri , Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2023; Broširani povez; latinica; 20 cm; 272 str.; 978-86-10-04989-3;