knjizara.com
Igra
razotkrivanje tajne zajednice velikih umetnika zavođenja

Nil Štraus (autor)

Igra
rasprodato

Priča o guruima on-line zajednice zavodnika – fascinantna i duhovita, Igra razotkriva golu istinu o seksu, ljubavi i odnosima, pogađajući tačno vaše želje. To je ispovedna proza o on-line zajednici zavodnika na čijem čelu su bili Misteri (Eric von Markovic) i Stajl (Nil Štraus).
Knjiga je odmah po izlasku u SAD došla na prvo mesto liste bestelera na Amazonu, gde se i danas jako dobro kotira. U knjizi Igra, Nil Štraus razotkriva bizaran underground svet umetnika zavođenja - muškaraca koji su posvetili svoje živote različitim tehnikama zavođenja žena. To su muškarci sa

sopstvenim žargonom i kodeksom časti, koji deluju on-line i uživo i koji su toliko posvećeni usavršavanju svojih taktika zavođenja da čak jedni drugima drže seminare i žive u zajedničkim kućama, takozvanim projektima.
Iznenađujuća, pomalo gruba i nadasve zabavna, Igra je portret sumanute, samo-referencijalne zajednice u procesu postepene implozije. Osim povremenog pojavljivanja Paris Hilton, Toma Kruza (čiji lik u filmu Magnolija je inspirisan stvarnim životom Rosa Džefrisa, jednog od vodećih umetnika zavođenja) i Kortni Lav, Igra se takođe može čitati kao uzbudljiv priručnik o odnosima između žena i muškaraca.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Babun; 2010; Broširani povez; latinica; 21 cm; 464 str.; 9788683737697;