knjizara.com
Epidemija popustljivog vaspitanja
učiti iz tuđeg iskustva

Robert Šo, Stefani Vud (autor)

Epidemija popustljivog vaspitanja
rasprodato

Dr Šo nas vodi kroz nedoumice savremenog doba: treba li uopšte, i kada treba obratiti pažnju na zahteve dece ili ih ignorisati, kazniti decu ili se sa njima složiti? Mudro i znalački, autor izražava veru u našu sposobnost da dovoljno dobro obavimo roditeljski posao, ukazujući nam i na naše propuste i slabosti. Knjiga koja će biti uz vas od začeća do zrelosti vašeg deteta, a njen uticaj će se preneti i na decu vaše dece.
Jer, dobro pogledajte oko sebe. Ne možemo da uđemo u neku prodavnicu ili restoran a da ne ugledamo nesrećnu decu kako vrište, svađaju se, prkose roditeljima. Roditelji se pak lj

ute, gunđaju i očajnički trude da ne primećuju svoje neposlušne i osorne potomke. Današnji svet je prepun nesrećnih i nezadovoljnih roditelja čija deca pate, dosađuju se, nezadovoljna su, nevesela, otuđena, pa čak i nasilna. Ipak, mi ne priznajemo da se sa našom decom događa nešto užasno sve dok se ne dogodi neka tragedija i dok se o tome ne raspišu mediji.
Ovo nije knjiga koja će vam reći samo kako treba već i kako morate da postupate prema svojoj deci. Autori pozivaju roditelje da preuzmu odgovornost za svoju decu i da im pruže ono što im je zaista potrebno da bi rasla, razvijala se i umela da vole.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Vaspitanje , Roditeljstvo
Ostali naslovi iz oblasti: Pedagogija

Izdavač: Psihopolis institut; 2012; Broširani povez; latinica; 21 cm; 293 str.; 978-86-86653-69-7;