knjizara.com
Elektronika za sve
Priručnik praktične elektronike

Majkl Šustov, Andrej Šustov (autor)

Elektronika za sve
2200 din
U korpu

Ova knjiga sadrži više od 400 jednostavnih električnih kola, koja su autori razvili i testirali u praksi.
Tehnička rešenja koja su predstavljena u knjizi su predviđena da podstaknu kreativnost kod čitalaca i da prošire njihovu oblast učenja. To bi trebalo da čitaocima omogući da vide izvan granica svojih mogućnosti i da koriste elektronske komponente na nov način.
Ova knjiga sadrži nova i originalna višenamenska električna kola. Poglavlja knjige su posvećena električnoj i mernoj opremi i sadrže veliki broj originalnih kola generatora, pojačavača, filtera, električnih prekidača zasnovanim na tiristorima i elemenata CMOS prekidača.
Prikazani su žični i

bežični sistemi, kao i bezbednosni sistemi. Zbog velikog značaja i povećanoginteresovanja čitalaca za manje poznate ili nedovoljno dostupne informacije, u različitim poglavljima ove knjige opisana je upotreba elektronskih uređaja u industrijskoj elektronici i istraživanjima, kao i novi instrumenti i oprema za medicinsku upotrebu, gasno pražnjenje i Kirlijanova fotografija.
U ovoj knjizi su predstavljeni brojni radio-uređaji za istraživanje misterija Zemlje, prirode i ljudskih bića. Korisna je radio-amaterima i profesionalcima.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Elektronski uređaji
Ostali naslovi iz oblasti: Elektrotehnika

Izdavač: Agencija EHO; 2018; Broširani povez; latinica; 24 cm; 390 str.; 978-86-80134-14-7;