knjizara.com
ECDL4 - udžbenik za kurs Microsoft Office XP

Paul Holden, Brendan Maneli (autor)

ECDL4 - udžbenik za kurs Microsoft Office XP
rasprodato

ECDL (European Computer Driving Licence) međunarodno je priznat sertifikat o poznavanju rada na računaru i objektivan dokaz da je vlasnik sertifikata dostigao standardni nivo poznavanja poslovnih aplikacija. Poslodavci sve češće zahtevaju sertifikat ECDL kao dokaz uspešno završenog kursa ili kada zapošljavaju novo osoblje koje treba da poznaje rad na računaru.
Udžbenik obrađuje četvrtu verziju ECDL kursa (ECDL4) i obuhvata svih sedam modula o upotrebi najpopularnijeg Microsoftovog poslovnog softvera – Windows XP, Office XP i Internet Explorer 6. Knjiga sadrži

sve što je polazniku kursa potrebno da potpuno shvati opisane teme, primeni ih u praksi i potom položi ECDL ispite. Zahvaljujući autorima – iskusnim predavačima Brendanu Muneliju i Polu Holdenu – knjiga je jasan, jednostavan i postupan vodič kroz sve ECDL module.

Posebni kvaliteti knjige:
- Osnovni računarski termini i koncepti objašnjeni su razumljivim jezikom.
- Više od 700 slika ekrana i ilustracija – sa primerima na srpskom jeziku – vode čitaoca kroz Microsoftov Windows XP i aplikacije iz paketa Office.
- Objašnjenja su postupna i zasnivaju se na primerima svakodnevnih poslova.
- Prečice i saveti potiču iz praktičnog iskustva profesionalaca.
- Na kraju svakog poglavlja dat je sažetak važnih informacija.
- Sadrži 285 vežbi koje se lako prate u samostalnom radu.
Sve što polazniku kursa treba da bi stekao potrebnu računarsku pismenost i položio ECDL ispite, sakupljeno u jednoj knjizi!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Računarsko programiranje , ECDL
Ostali naslovi iz oblasti: Računari

Izdavač: Mikro knjiga; 2005; latinica; 24 cm; 751 str.; 86-7555-277-7;