knjizara.com
Dnevnik Bridžit Džons

Helen Filding (autor)

Dnevnik Bridžit Džons
rasprodato

Da li ste spremni za urbanu satiru modernih ljudskih odnosa? Možda i za ispovest jedne žene u ljutim tridesetim sve sa ironičnim pronicanjem u srž ljubavne problematike.

Dakle, da!

Vaše hrabro srce čeka strasna komedija i beskrajno dirljiva ispovest. Dnevnik Bridžit Džons nije samo beleženje dnevnih dešavanja jedne žene, već vesela paradigma modernog života pripadnica lepšeg pola koje imaju svoj posao, kola, cveće i TV.Sve, sve, osim - NJEGA.
Napisana s

a mnogo ironije i duha, ova knjiga govori o Bridžet Džons, neudatoj tridesetogodišnjakinji koja živi u stalno nastojanju da "postane bolja ličnost", tako što će "izgubiti koji kiligram", smanjiti "broj alkoholnih jedinica" koje popije u toku dana, presti da puši, da se nervira zbog majčinih večitih primedbi... Draga, duhovita i samoironična, Bridže Džons je stekla veliku poularnost kod najšire čitalačke publike širom sveta, a roman je nedavno filmovan. Zanimljivo je to da je ova knjiga, iako predstavlja najiskreniju žensku ispovest, našla put i do muške čitalačke publike.


Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Narodna knjiga - Alfa; 2000; Broširani povez; latinica; 21 cm; 295 str.;