Dječak iz vode

Ksenija Popović (autor)

Dječak iz vode

rasprodato

Dječak iz vode Ksenije Popović je triler iz našeg života i iz naše svakodnevnice. U ovom uzbudljivom romanu događaju se i razrešavaju ubistva, vode privatne istrage, pada iz sreće u nesreću i obrnuto, a ugledni ljudi iz javnog života pokazuju se kao svirepi roditelji i surovi nasilnici.
Dječak iz vode, kao dobro vođen krimi triler sa elementima psiho trilera, govori o obijesti lokalnih moćnika o licemerju institucija, o nevinim ljudima koji su bez dijagnoze zatvoreni na psihijatrijskoj klinici, užasu svakodnevnice.
Potresna knjiga o uništenim životima, knjiga u kojoj se prepoznajemo, knjiga protiv ravnodušnosti.Priča o zlu koje se ne može pobediti zlom, o tami ljudske prirode i o nemogućnosti da se iz te tame izađe, bez obzira na to šta čovek protiv nje preuzeo i koliko erosa nosio u sebi.

U svom revoltu nastojala sam da napišem grub roman. Nijesam htjela da bude nježan. Sad kad ga pogledam shvatam da je i suviše nježan. Htjela sam da pobjegnem od ljubavi, a na kraju je nedostatak ljubavi koji pokreće ličnosti postala njen motiv-kazala je Ksenija Popović.


Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Narodna knjiga - Alfa; 2004; latinica; 21 cm; 276 str.; 86-331-1529-8;