knjizara.com
DNK uspešnosti

Džek M. Zufelt (autor)

DNK uspešnosti
rasprodato

Autor ove najprodavanije knjige u Velikoj Britaniji, smatra da svi mi imamo DNK uspeha ugraden u svom srcu i duši i da je samo potrebno da ga izvucemo i upotrebimo da bismo postigli onaj nivo uspeha koji želimo.
Iako nam život danas nudi više puteva do srece i ispunjenja nego ikada ranije, još uvek milioni ljudi žive neispunjenim životom, tražeci baz prestanka da otkriju tajnu života punog spokoja i zadovoljstva. Kao da svi žele da promene sopstveni život razocarano se pitajuci: „Da li je to sve?“ Entuzijazam, žudnja, pozitivizam i disciplinovanost nisu dovoljni sami po sebi. Neophodno je da

pogledate u sebe i otkrijete šta stvarno želite i da pocnete da uocavate pravi izvor svih uspeha.

Kroz tri poglavlja: Suštinske želje, Osvajacka sila i Oblasti primene, autor vas korak po korak vodi ka tom cilju..

Osnovno je da shvatite da uspeh proistice iz želje, i da identifikujete svoje suštinske želje. Posle tog prvog koraka naucicete da zauzmete stav koji vodi do uspeha i da stvaranjem boljih odnosa u porodici i stvaranjem bolje slike o sebi kao i negovanjem društvenih veza i poboljšavanjem uma ostvarite postavljeni cilj – ostvarenje svojih suštinskih želja.
Za njihovo ostvarenje neophodno je da se stalno razvijate, ucite i menjate sebe.
U svojim suštinskim željama vec imate kljuc za uspeh. Potrebno je samo da oslobodite osvajacku silu u sebi da ih ostvarite.


Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Mono & Manjana; 2005; latinica; 21 cm; 276 str.; 86-7804-005-X;