knjizara.com
C# 2008 od početnika do profesionalca

Kristijan Gros (autor)

C# 2008 od početnika do profesionalca
2200 din
U korpu

Ako nikada niste programirali, pravi je trenutak da to uradite.
Ako ste već programirali, ova knjiga vas upoznaje sa svim novim u C# 2008.
Reč autora: Dragi čitaoče,
Ova knjiga bi trebalo da vam pokaže kako da napišete dobar programski kod u programskom jeziku C# 2008, čak i ako nikada ranije niste programirali.
Pisanje programskog koda je pravi izazov jer postoji veoma veliki broj opcija, naročito u programskom jeziku C# 2008. Dakle, ukoliko želite zaista da što bolje upotrebite programski jezik morate da znate kada i koje osobine treba da upotrebite, kao i da znate dobre i loše strane programskog jezika.
Takvo

znanje pravi razliku izmežu pisanja programskog koda i dobrog programskog koda.
Imajući to na umu, napisao sam knjigu „C# 2008“ kako bih vas naučio da programski jezik C# 2008 koristite za rešavanje problema. Od prvih poglavlja, i od uvodnih koncepata o programskom jeziku C#, susretaćete se sa izazovima praktičnog programiranja i učićete kako da na njih odgovorite korišćenjem programskog jezika C#. Problemi će, dok budete čitali knjigu, postajati teži i interesantniji jer ću vam pokazati kako osobine programskog jezika C# možete da upotrebite kako biste postigli željene rezultate.
Pošto pročitate knjigu „C# 2008“ i uradite vežbanja, postaćete kompetentan i siguran C# programer. Ipak, postoji još mnogo toga u .NET Framework API-ju što treba da naučite kako biste poboljšali vaše programiranje, ali ćete steći dobre osnove za buduću karijeru C# programera, i znaćete gde da pronađete informacije kako koje će vam pomoći da dovršite sopstvene C# projekte.
Napomena: Oni koji su čitali knjige ovog autora, već mu veruju.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Programski jezik C#
Ostali naslovi iz oblasti: Programiranje

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2008; latinica; 24 cm; 489 str.; 978-86-7310-436-2;