knjizara.com
Borba do pobede

Srđan Krstić (autor)

Borba do pobede
509 din
Stara cena: 599 din
U korpu

Knjiga za sve one kojima je teško
Život nekada postane toliko težak da ne vidimo svetlost na kraju tunela, gubimo i snagu i svaku nadu. Ponekad smo sami krivi za to, ali često su neprilike koje nas zadese gromovi koji nemilosrdno udaraju bez pravila, reda i pravde.
Ova knjiga je napisana s namerom da pomogne ljudima kojima je teško, onima koji ne vide izlaz. U njoj nema recepata za čarobne napitke, promene stila života i dijete koje će vas spasti. Osmišljena je da na primeru iz stvarnog života pokaže da je moguće boriti se i kad je najteže; ona pruža podsticaj, uliva snagu i pokazuje da čovek nije sam u borbi do pobede.

„Ako is

tinski za neku knjigu važi reč lekovita, onda je to knjiga Srđana Krstića Borba do pobede. Pisana je krvlju, znojem i emocijom čoveka koji se borio i izborio u neravnopravnom sukobu sa opakom bolešću, koja svakodnevno odnosi hiljade života. Pritom, Borba do pobede je vrhunsko literarno štivo sa desetinama započetih romana u sebi, koji harizmatičnom storijom o veri u sopstvene moći navode čitaoca da sklapa ličnu priču u kojoj postaje glavni junak drame sa srećnim završetkom. Otkad sam pročitao ovu čudesnu knjigu, ne dvoumim se kad kupujem poklon – Borbu do pobede poklanjam prijateljima uz preporuku: Čitaj i prosledi dalje.“
– Vanja Bulić

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Domaći roman
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2021; Broširani povez; latinica; 20 cm; 189 str.; 978-86-521-3977-4;