Bolje nam je zajedno

Šila O"Flanagan (autor)

Bolje nam je zajedno

719 din

Stara cena: 899 din

U korpu

Šeridan Grej je ambiciozna novinarka koja iznenada ostaje bez posla, doživljava krah ljubavne veze i gubi krov nad glavom. Zna da joj ne preostaje ništa drugo do da skupi snagu i krene iz početka. Seli se u varošicu Ardbon, u pansion koji vodi Nina Falon, i zapošljava se u lokalnim novinama, gde joj je zadatak da piše horoskope i izveštava s kinoloških takmičenja. To nikako nije vizija koju je imala o svojoj budućnosti i karijeri.

Život u Ardbonu, međutim, nije monoton kakvim joj se na prvi pogled učinio. Život Nine Falon, njene gazdarice i dobre prijateljice, menja se iz korena kada na televiziji sazna za tajni život svog muža glumca.

Šeridan uviđa da bi taj slučaj mogao da bude senzacionalna novinarska priča, upravo ona o kojoj je sanjala i koja će je vinuti među zvezde izveštačkog novinarstva. Međutim, što se više približava istini i pojedinostima te priče, sve jasnije shvata da postoji opasnost da će zbog karijere izgubiti osobu koju je zavolela. Da li radi karijere vredi izneveriti ljubav i ponovo ostati sam, ili je ljubav najvažnija? Hoće li Šeridan i Nina ponovo pronaći sreću ili će dozvoliti da im nesrećna prošlost uništi budućnost koja obećava?

Ovo je roman o ljudima irske varošice, priča o njihovim ljubavima, gubicima, ali i mogućem ubistvu.
„Odlična knjiga koja će vas oraspoložiti tokom hladnih zimskih večeri.“ – Sun
„Šila O’Flanagan je jedan od retkih blistavih talenata na prepunoj sceni ženskih pisaca.“ – Daily Record
„Novi roman Šile O’Flanagan istinski zaslužuje počasno mesto na bestseler listi, jer je zabavan, provokativan i neočekivan.“ – Irish Independent
„Romantična i zabavna životna priča koju morate pročitati.“ – Closer

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ostale engleske književnosti, država Komonvelta, Kanade, Australije
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Čarobna knjiga; 2013; Broširani povez; latinica; 20 cm; 415 str.; 978-86-7702-278-5;