knjizara.com
Atlas dinosaurusa
zapanjujuće putovanje izgubljenim svetom

Džon Vudvord, Džon Malam (autor)

Atlas dinosaurusa
rasprodato

Zapanjujuće providne stranice sa skeletima dinosaurusa i poklon CD-ROM pomoći će vam da se upoznate sa najveličanstvenijim stvorenjima koja su ikad živela na Zemlji, među kojima se nalazi, na primer, Allosaurus, neustrašivi mesojed iz razdoblja Jure.
-Kada pokrenete interaktivni CD-ROM, otkrićete kako su se dinosaurusi kretali, kako su izgledali i kako su se služili sa svojim zastrašujućim čeljustima.
-Istražite praistorijske kontinente i saznajte kako je svet izgledao pre mnogo miliona godina.
-Saznajte kako su i gde živeli dinosaurusi i druga praistorijska bića.
Istražujući

praistorijske kontinente prikazane u knjizi otkrijte kako je svet izgledao pre više miliona godina. Knjiga će vam otkriti koji su dinosaurusi živeli na kom kontinentu, šta njihovo ime znači, koliko su bili veliki, kako su se hranili, kako je izgledala Zemlja u njihovo vrijeme.
Predstavljeni su i istraživači koji su otkrili ostatke dinosaurusa i objašnjeno do kakvih su saznjanja o prošlosti Zemlje dovela njihova otkrića. Na kraju knjige nalazi se priča o izumiranju dinosaurusa i razvoju životinjskog sveta posle toga.
Bogato ilustrovana knjiga sa interaktivnim CD-om koji omogućava da stvorimo predstavu kako su dinosaurusi izgledali dok su se kretali , Atlas dinosaurusa nije samo namenjen najmlađima, već svim generacijama čitalaca.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Dinosaurusi , Enciklopedije za decu
Ostali naslovi iz oblasti: Arheologija

Izdavač: Profil knjiga; 2009; Tvrd povez; latinica; 30 cm; 96 str.; 978-86-6059-011-6;