knjizara.com
Atlas: Priča Tate Solta

Lusinda Rajli, Hari Vitaker (autor)

Atlas: Priča Tate Solta
1104 din
Stara cena: 1299 din
U korpu

Završnica serijala Sedam sestara koji je širom sveta prodat u preko 50.000.000 primeraka

Pariz, 1928. godine.

Jedva živog dečaka pronađenog u vrtu svoje kuće prihvatila je jedna ljubazna porodica. Nežan, talentovan ali prerano sazreo on pronalazi sreću u novom domu u okrilju ljudi koji mu omogućavaju život o kakvom nije ni sanjao. O svojoj prošlosti, ipak, ne progovara ni reč.

Dečak odrasta, otkriva prvu ljubav, počinje studije na prestižnom Pariskom konzervatorijumu… Gotovo da je zaboravio na strahote od kojih je pobegao i obećanje na koje se zavetovao. Ali celom Evrope se širi zlo pred kojim niko nije bezbedan. Duboko u sebi zna

da će doći dan kada će ponovo da beži.

Egejsko more, 2008. godine.

Na jahti Titan okupilo se sedam sestara da odaju poslednji pomen ocu koga su toliko mnogo volele i o kojem su tako malo znale. Na opšte iznenađenje, Tata Solt je odabrao da trag do njihovih prošlosti poveri izgubljenoj sestri. Ipak, sa svakim novim saznanjem dolazi i novo pitanje. Sestre moraju da se suoče sa činjenicom da im je voljeni otac bio gotovo stranac. A još će biti potresnije kada shvate koliko njegove tajne i dalje utiču na sadašnjicu.

Obuhvatajući čitav život pun ljubavi i gubitka, prelazeći kontinente i okeane, Atlas: priča Tate Solta dovodi serijal Sedam sestara do zapanjujućeg, nezaboravnog završetka.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2023; Broširani povez; latinica; 20 cm; 680 str.; 978-86-521-4860-8;