knjizara.com
Astralna projekcija

Maja Mandić Marković (autor)

Astralna projekcija
rasprodato

Knjiga je praktični priručnik, od poznatog autora i pisca tarot bestselera "Ključevi arkana", u ovom slučaju za postizanje iskustva astralne projekcije i ostvarenje svesnosti u snovima. Program rada obuhvata dvanaest nedelja od kojih svaka sadrži teorijski i praktičan deo vezan za rad na snovima, energizaciju astralnog tela, meditacije za postizanje i proširivanje astralne svesnosti i odgovarajuće tehnike astralne projekcije.
U

okviru teorijskog dela objašnjava se način odvijanja astralne projekcije, karakteristike astralnog tela, vrste astralne projekcije, oblike kretanja na astralnom planu, karakteristike astralnog plana i astralne geografije, tipove astralnih bića i stanovnika kao i mnoge druge interesantne oblasti vezane za ovu tematiku.
Tehnike rada na snovima omogućavaju čitaocu da, na jednostavan način, pišući i analizirajući svoje snove dođe do poruke sna koja je važna kako za njegov duhovni tako svakodnevni život.
Vežbe energizacije astralnog tela pospešuju razvoj intuitivnih sposobnosti, astralnog viđenja, astralnog čujenja, povećanja vitalne energije i samoisceljenja.
U okviru svake od dvanaest nedelja uljučene su i meditacije čiji je cilj proširenje i dostizanje novog nivoa svesnosti.
Ovaj praktični vodič daje korak po korak jednostavne tehnike za ovladavanje veštinom astralne projekcije i svesnosti u snovima kao što su: metoda "Pobednik", "Otvaranje astralnih kapija", "Sedam odaja", "Vremenski prolaz", itd.


Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Maja Mandić Marković - izdavač; 2009; Broširani povez; latinica; 21 cm; 334 str.; 978-86-911203-1-3;