knjizara.com
After 8 Ništa manje

Ana Tod (autor)

After 8 Ništa manje
719 din
Stara cena: 899 din
U korpu

Druga knjiga novog dvotomnog serijala Ane Tod o Landonu, omiljenom liku iz slavnog serijala AFTER, koji je osvojio srca mladih ljudi širom planete i nedavno doživeo svoju filmsku verziju.
Njujorški neboderi i brz život nemaju mnogo zajedničkog s mestom na kom je odrastao Landon Gibson i prelazak na Njujorški univerzitet za njega je bio potresan. Ali prašina se polako sleže, Landon je pronašao posao koji mu (makar delimično) plaća račune, uživa u nastavi i tek povremeno naleće na svoju bivšu devojku Dakotu. Znate, onu zbog koje je odabrao baš Njujorški univerzitet... Pre nego što ga je šutnula.
Srećom, njegova

najbolja prijateljica Tesa deli s njim (strašno mali) stan u Bruklinu i, pošto je prošla kroz sve i svašta sa svojim bivšim dečkom, ume dobro da sluša njegove probleme jer izgleda da je Landon upao u ljubavni trougao – ili, možda bolje, u ljubavni čvor. Šta god da je, svakako je posredi pravi haos. Uzbudljiv haos. Možda i neodoljiv, budući da je ispunjen prelepim devojkama...
Nije lako biti mlad i pronalaziti svoj put u ovom svetu. Landon je oduvek razmišljao pozitivno. Ali u ovom bučnom i zahtevnom gradu, toliko udaljenom od doma, možeš da uspeš samo uz malu pomoć prijatelja. Kao i uz dobre slušalice na ušima.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Čarobna knjiga; 2019; Broširani povez; latinica; 21 cm; 256 str.; 978-86-7702-750-6;