knjizara.com
10 velikih minuta

Vendi Holden, Goldi Houn (autor)

10 velikih minuta
rasprodato

10 velikih minuta pruža našoj deci društvene i emocionalne veštine kako bi vodila mudrije, zdravije i srećnije živote. Zasnovana na MindUp programu Houn fondacije - novom dokazanom načinu da se razvije društvena i emocionalna inteligencija - ova knjiga može da pomogne svakoj odrasloj osobi, i roditelju, i deki, i baki, i učiteljici, da dvostruko kvalitetnije provode vreme sa decom, usmeravajući ih da žive vedrim i srećnim životom.Oni koju su već videli izvanredne efekte ovog programa po mnogim školama na Zapadu, bili su nestrpljivi da nauče kako da ga sprovedu u sopstvenom domu i da žive po njegovim pravilima.
Razumevajući p

re svega kako im radi mozak, deca otkrivaju odakle dolaze emocije i samim tim postaju samosvesnija. Deca potom uče kako da se odbrane od besa, kako da uvek sagledaju pozitivnu stranu i da svoj talenat usmere prema onome što je zaista važno.
Roditelji, i svi oni koji učestvuju u odrastanju mališana, uče da uz nepodeljenu pažnju odgaje jedinstvene ličnosti. Uče kako se obično i svakodnevno u životu petvara u čudesno.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Roditeljstvo
Ostali naslovi iz oblasti: Pedagogija

Izdavač: Mono & Manjana; 2011; Broširani povez; latinica; 21 cm; 219 str.; 978-86-7804-494-6;