knjizara.com
Sve je rešivo

Marie Forleo (autor)

Sve je rešivo
1089 din
Stara cena: 1210 din
U korpu

INSTANT #1 NEW YORK TIMES BESTSELER

Rođena i odrasla u Nju Džersiju – Marie je devojka koja uz pomoć strasti, laptopa i sna, stvara društveno-svesno digitalno carstvo koje nadahnjuje milione širom sveta!

Opra ju je nazvala misaonim liderom sledeće generacije, a njena emisija MarieTV sa preko 52 miliona pregleda i podcast “The Marie Forleo Podcast” sa skoro 12 miliona download-ova idu u prilog tom nadimku i tituli koju nosi.

Marie je bila kouč preduzetnicima, umetnicima i multi-strastvenim go-geterima iz svih slojeva života – kako da sanjaju veliko i podupiru ih svakodnevnim akcijama kako bi stvorili rezultate. Dok vec´ina knj

iga o samopomoc´i nudi brze ispravke, “Sve je rešivo” c´e podučiti vaš mozak da razmišlja kreativnije i pozitivnije, suočavajuc´i se sa nedac´ama. Po rečima Šeril Strejd, ova knjiga je „obavezno čitanje za svakoga ko se želi suočiti sa svojim strahovima, ispuniti svoje snove i pronac´i bolji put napred“.

Ako imate problema sa rešavanjem problema ili dostizanjem sna, niste to vi. Ono što je u pitanju jeste da još uvek niste instalirali jedno uverenje koje sve menja!

Bilo da želite da napuste posao koji vodi u ćorsokak ili da razbijete zavisnost, naučite da plešete, zacelite vezu ili pokrenete posao –“Sve je rešivo” će vam pokazati i kako!

Naučic´ete:

• Naviku zbog koje je 42% verovatnije da c´ete ostvariti svoje ciljeve.

• Kako prevazic´i nedostatak vremena i novca.

• Kako se nositi sa kritikom i “sindromom prevaranta”.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Finesa; 2020; latinica; 21 cm; 296 str.; 978-86-6303-054-1;