knjizara.com
Rana emocionalna konfuzija

Ričard G. Erskin (autor)

Rana emocionalna konfuzija
1683 din
Stara cena: 1980 din
U korpu

Bazirana na decenijama istraživanja i kliničnog iskustva, knjiga Rana emocionalna konfuzija donela je promenu terapijske paradigme i postala obavezna lektira psihologa, neformalan priručnik za sve koji se profesionalno bave psihoterapijom, kao i za one koji to tek planiraju da počnu. Ona, u isti mah, popunjava značajnu prazninu koja postoji u bibliografiji knjiga ove tematike na srpskom jeziku.
Detaljnom i opširnom primenom „studije slučaja“ Ričard Erskin praktično ilustruje kako se osobama koje pate od granične organizacije ličnosti može uspešno i efikasno pomoći. Studija Rana emoc

ionalna konfuzija pruža ubedljive dokaze da se promenom odnosa prema klijentima – zamenom patološke perspektive u pristupu empatijom, terapeutovom prisutnošću, uključenošću, strpljenjem i punim kontaktom u terapijskom odnosu – mogu postići zavidni rezultati. Autor se, kako i naslov sugeiše, usredsređuje na rane relacione traume i njihov uticaj na celokupno funkcionisanje osobe tokom života.
Terapijski pristup dr Erskina osobama sa graničnom organizacijom ličnosti pomaže da razumeju svoju ranu emocionalnu konfuziju i nezadovoljene relacione potrebe, što im, u konačnici, omogućava da uspostave duge i smislene međuljudske veze.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Razvojna psihologija , Emocije , Psihoterapija
Ostali naslovi iz oblasti: Psihologija

Izdavač: Clio; 2023; Broširani povez; latinica; 24 cm; 180 str.; 978-86-7102-698-7;