knjizara.com
Ljubav, medicina i čuda

Zigel Berni (autor)

Ljubav, medicina i čuda
rasprodato

Bestseler New York Timesa.
Sve što je iskusni lekar naučio od izuzetnih pacijenata o samoizlečenju.
Prodato u više od 3 miliona primeraka.
Današnja medicina krupnim koracima napreduje u lečenju najtežih bolesti. Lekovi i terapije su u neprekidnom procesu istraživanja i unapređivanja. Aktivno se radi na tome da naš moćni imunski sistem osposobimo da prepozna i bori se protiv stranih ćelija koje napadaju organizam, ali i sopstvenih koje su se otrgle kontroli i postale ćelije kancera, a da pritom ne stradaju i one zdrave.
Doktor Be

rni Zigel, hirurg i onkolog, s vremenom je uvideo da u ovu jednačinu savremene medicine svakako treba uključiti i vezu između naše svesti i izlečenja, a bogata praksa dovela ga je do zaključka da svi mi posedujemo moć samoisceljenja, koja možda presudno utiče na to da i najsavremeniji medicinski tretmani daju željene rezultate. On tvrdi da „nema neizlečivih bolesti, već samo neizlečivih ljudi“.
Ovo je knjiga koja će koristiti svakome ko se suočio s ozbiljnom bolešću i pomoći mu da se isceli, da u sebi pronađe dodatne izvore snage koji će mu uz neizbežnu medicinsku podršku omogućiti da se izbori s bolešću i ozdravi.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubav , Samopomoć
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Plavi jahač; 2. izdanje, 2010; Broširani povez; latinica; 21 cm; 379 str.; 978-86-481-0065-8;