knjizara.com
Kako unaprediti karijeru

Dejl Karnegi (autor)

Kako unaprediti karijeru
rasprodato

Ovo je šesta knjiga iz biblioteke “Psihologija uspeha za XXI vek” autora Dejla Karnegija, pionira u onome što se danas naziva pokretom za razvoj ljudskih potencijala.

Vi želite da vam život bude ispunjeniji, želite osećaj harmonije i odlučnosti, osećaj da koristite svoje prirodne sposobnosti na najbolji način. Ova knjiga će vam pomoći u ostvarenju tih ciljeva.

O čemu ćemo govoriti u knjizi Kako unaprediti karijeru:
U prvom delu ove knjige, govorićemo o pripremi koju neko mora da prođe da bi se kvalifikovao za unapređenje. Da bi uspeli u ruko

vodećem ili administrativnom poslu, moramo da naučimo da se profesionalno ponašamo – da stvorimo sliku koju ćemo projektovati svojim šefovima, svojim podređenim, kao i svojim kolegama. Pored toga, moramo da stvorimo od sebe brend – ono po čemu se razlikujemo (i po čemu smo superiorni) od ostalih zaposlenih koji će se, možda, sa nama takmičiti za dobijanje unapređenja.

“Niko ne želi da oseti da mu je nešto prodato, niti da mu je naređeno da nešto uradi. Više volimo da osetimo da kupujemo po svojoj volji ili da se ponašamo u skladu sa sopstvenim idejama. Sviđa nam se kada nas konsultuju ako se radi o našim željama, prohtevima i mislima.” – Dejl Karnegi

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha , Liderstvo
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Edicija; 2021; Broširani povez; latinica; 23 cm; 217 str.; 978-86-81962-39-8;