knjizara.com
Budi moćna

Džil A. Stodard (autor)

Budi moćna
935 din
Stara cena: 1100 din
U korpu

Budi moćna je knjiga koja poziva sve žene da otkriju moć koja već leži u njima i da je iskoriste da žive najbolji mogući život.
Dr Džil A. Stodard unela je u nju svoje psihoterapeutsko iskustvo, ali i mnogo ličnih priča, kako svojih tako i svojih pacijentkinja.
Knjiga je obogaćena mnogobrojnim vežbama koje vam na praktičan način pokazuju kako da se oslobodite od anksioznosti, brige i stresa pomoću terapije prihvatanjem i posvećenošću.

Otkrijte svoje unutrašnje supermoći i postanite prava superheroina uz ovaj osnažujući vodič. Naučite kako da se izborite sa preprekama, stvorite svoj arsenal superveština i otkrijete svoju pravu snagu. Vi ste moćne. Vi ste vredne. Vi ste supe

rheroine.
Dr Dženina Skarlet, nagrađivana autorka knjige Superhero Therapy

Ako ste žena, ponesite ovu knjigu kući i pročitajte je – danas – odmah. Budi moćna pruža osnovu za razvoj i put ka življenju punim plućima. Sada je pravo vreme da se ženama u tome pomogne. Džil Stodard vodi čitateljke na putovanje duboko u strahove i anksioznosti i pomaže im da se povežu sa životom punim nade i vitalnosti. Oduševila sam se ovom knjigom i preporučivaću je mnogim ženama, saradnicama kao i dragim prijateljicama i članovima porodice. Ako vam je stalo do toga da osnažite žene, ova knjiga je osveženje i krči jasan put ka moćnom životu.
Dr Lujza Hejz, klinička psihološkinja

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Anksioznost , Samospoznaja , Stres
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Arete; 2023; Broširani povez; latinica; 20 cm; 192 str.; 978-86-82394-25-9;