knjizara.com
After 1

Ana Tod (autor)

After 1
1199 din
Stara cena: 1499 din
U korpu

Serijal After, koji je Ana Tod prvo objavljivala na internetu, dosegao je neverovatnih milijardu onlajn čitanja, a kad je izašao u štampanom izdanju, postao je veliki hit u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji i Španiji.
Postojalo je vreme pre nego što je Tesa upoznala Hardina. A onda je nastupilo ono posle... Život više nikad neće biti isti.
Tesa je dobra devojka koja kod kuće ima slatkog, pouzdanog dečka. Ona zna šta hoće, svesna je svojih ambicija i majka joj odlučno pomaže da ih ostvari.
Tek što se uselila u studentski dom, naletela je na Hardina. Sa svojom neoče

šljanom smeđom kosom, jakim britanskim akcentom i alkicom u usni, Hardin je sladak na sasvim drugačiji i njoj sasvim nepoznat način.Takođe je i nepristojan – može se čak reći i okrutan. Tesa bi trebalo da ga mrzi zbog takvog ponašanja. Zaista ga i mrzi – sve dok ne ostane sama s njim u njegovoj sobi. Njegovo mračno raspoloženje prelazi na nju i, kad se poljube, u njoj se rasplamsava dotad nedoživljena strast.
Tesa već ima savršenog dečka. Zašto se onda toliko upinje da prevaziđe svoj povređeni ponos i Hardinove predrasude o dobrim devojkama?
Ili je to možda... ljubav?

„Možete očekivati neočekivano.“ – Vilma’s Book Blog
„Pripremite se da dožite emotivnu eksploziju!“ – Biblio Belles
„After ne smete propustiti – ali pripremite se za osećanja kakva nijedna knjiga dosad nije pobudila u vama.“ – Fangirlish

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Čarobna knjiga; 2016; Broširani povez; latinica; 21 cm; 509 str.; 978-86-7702-481-9;