knjizara.com
Bezdušni zaveti - Uzvišeni rivali 2

Rebeka Ros (autor)

Bezdušni zaveti - Uzvišeni rivali 2
1274 din
Stara cena: 1499 din
U korpu

Veličanstveni završetak romanse koja je započela u Uzvišenim rivalima…

Prošle su dve nedelje otkako se Iris, u modricama i slomljenog srca, vratila s fronta, ali rat nije ni blizu svršetka. Roman je nestao, Zakletva i dalje živi u neznanju i neverici. Kad Ati i Iris dobiju još jednu priliku da izveštavaju o pokretima Dakreove vojske, zgrabiće je obema rukama i uputiti se na zapad uprkos opasnosti, svesne da je samo pitanje vremena kad će se ratni sukobi proširiti i do grada koji je potpuno nepripremljen i raspada se pod vladavinom kancelara.

Još od buđenja u Dakreovom carstvu, Roman ne može da se seti svoje prošlosti. Ali kad ga Dakre

uveri da će mu se s vremenom pamćenje vratiti, Roman počinje da piše članke za njega, iako nije sasvim siguran koje je njegovo mesto u velikoj slici rata. Kad mu ispod vrata ormara stigne čudno pismo, Roman je prvo sumnjičav, ali mu se ubrzo probudi i radoznalost. Nakon što započne prepisku s tajanstvenom osobom, Roman će se suočiti i s teškom odlukom: da stane uz Dakrea ili da izda tog boga koji ga je izlečio.

Kako dani postaju sve mračniji, neumoljivo dovodeći Irisa i Roman sve bliže jedno drugom, njih dvoje će se biti primorani da rizikuju i sopstvena srca kako bi promenili ishod krvavog rata…

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Urban Reads; 2024; Broširani povez; latinica; 20 cm; 496 str.; 978-86-81856-34-5;