knjizara.com
Deo tvog sveta

Abi Himenez (autor)

Deo tvog sveta
959 din
Stara cena: 1199 din
U korpu

Postaješ spokojan kad shvatiš šta je to bez čega ne možeš živeti.

Nakon lude opklade, ukusnih toplih sendviča i igranja s jaretom, život Aleksis Montgomeri se u potpunosti promenio. Razlog za tu promenu je Danijel Grant, neverovatno zgodan i sasvim opušten stolar deset godina mlađi od nje – sušta suprotnost prefinjenoj devojci iz grada kakva je Aleksis. Ali privlačnost između njih dvoje ne može se osporiti.

I dok njeni prebogati roditelji žele da nastavi porodičnu tradiciju svetski priznatih hirurga, Aleksis ne traži prestiž i slavu. Zadovoljna je poslom „obične” doktorke u Urgentnom centru. A svaki trenutak koji pro

vodi sa Danijelom i boravak u gradiću punom prijateljski nastrojenih ljudi u kojem on živi, otkriva joj šta je zaista važno. Međutim, ako dopusti da njihova veza postane nešto više od prolazne avanture, okrenuće leđa svojoj porodici i odreći se prilike da pomogne hiljadama ljudi.

Ne može da uvede Danijela u svoj svet, ali istovremeno ne može ni da odustane od radosti koju je s njim pronašla. Pored toliko očiglednih razlika, koji će svet Aleksis izabrati, svoj ili njegov?

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Publik Praktikum; 2024; Broširani povez; latinica; 20 cm; 389 str.; 978-86-6152-199-7;