knjizara.com
U krevetu s gorštakom

Maja Benks (autor)

U krevetu s gorštakom
764 din
Stara cena: 899 din
U korpu

Bestseler autorka New York Timesa

„Zadivljujuća istorijska ljubavna priča.“
– Pop Sugar

Škotska. Srednji vek. Tri brata Makejb rizikuju sve da spasu svoj klan i svoje nasleđe – i da predaju svoja srca ljubavi.

Najstariji brat Juan Makejb, hrabri ratnik i vođa klana, čvrsto je rešen da porazi svog neprijatelja Dankana Kamerona. Sada kada je vreme sazrelo za bitku, njegovi ljudi su spremni a Juan odlučan da povrati ono što je njegovo – sve dok mu se ne ispreči zavodnica plavih očiju i crne kose – Morin. Ona je možda spas za k

lan Makejbovih, ali za Juana, čoveka koji sanja samo o osveti, pitanja vezana za osećanja su čudna teritorija za osvajanje.

Kao kraljeva vanbračna ćerka, Morin poseduje dragocenu imovinu koja ju je učinila pijunom u igri moćnih klanova – i veoma podozrivom prema ljubavi. Njeni najgori strahovi se ostvaruju kada je Mekejbovi spase od opasnosti samo da bi je na brak prisilio njen harizmatični i nametljivi spasilac, Juan. Ali privlačnost njenog grubog, moćnog supružnika čini da žudi za njegovim neobično nežnim dodirom dok njeno telo oživljava pod njegovim čulnim milovanjima. A dok se rat približava, njena snaga, duh i strastvenost izazivaju Juana da pokori svoje demone – i prihvati ljubav koja znači mnogo više od osvete i zemlje.

„Neobično sam srećna što mogu da kažem da sam uživala u svakom trenu čitanja ove knjige.“
– Emili

„Jedva čekam narednu knjigu.“
– Margo

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Erotski , Ljubavni
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2023; Broširani povez; latinica; 20 cm; 336 str.; 978-86-521-4701-4;