knjizara.com
Škola za špijune
Da li ste dovoljno bistri da budete agent KGB-a?

Denis Bukin (autor)

Škola za špijune
679 din
Stara cena: 799 din
U korpu

Najbolji način da razvijete svoje mentalne sposobnosti.
Kada ljudi pomisle na reč špijun, najčešće zamišljaju različite visokotehnološke naprave, laserske olovke, brza kola, pištolje s prigušivačima i razorne eksplozije – ali najvažniji deo opreme koju ima svaki agent na ovom svetu je njegov mozak. Pamćenje je od vitalnog značaja za rad obaveštajaca. Potreba za potpunom tajnošću često ove operativce sprečava da bilo šta snimaju ili zapisuju, tako da oni moraju da se oslone isključivo na svoj mozak da bi zadržali i reprodukovali neverovatnu količinu informacija sa apsolutnom preciznošću.
U ovoj knjizi ćemo vas

naučiti kako da unapredite svoje pamćenje i izoštrite um pomoću niza vežbi razvijenih tokom mnogo godina, koje su korišćene za obuku najsposobnijih špijuna na svetu.
Prateći jednu obaveštajnu operaciju KGB-a, kroz mnoštvo zagonetki i logičkih zamki skrivenih u pravim dokumentima, konkretne zadatke svakog špijuna i vežbe uma koje koriste obaveštajne službe saznajte kako da unapredite svoje mentalne sposobnosti – moć zapažanja, snagu koncentracije, brzinu zaključivanja, snalaženje u prostoru i vrhunske operacije filtriranja i sistematizacije memorije.
Razvićete veštine testirane u najekstremnijim okruženjima i otključati sve šifre koje omogućuju punu sposobnost rada vašeg mozga.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Pamćenje , Inteligencija
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Laguna; 2019; Broširani povez; latinica; 20 cm; 271 str.; 978-86-521-3162-4;