knjizara.com
Psihomagija

Alehandro Žodorovski (autor)

Psihomagija
1122 din
Stara cena: 1320 din
U korpu

Knjiga nudi čitaocu skorašnji intervju sa Hodorovskim u kom nam on govori o smrti, sudbini, religiji, kloniranju ljudi, o svojoj ideji o buduc´nosti čovečanstva ili o potrebi da nam probudi svest.
Delo se završava kursom s vežbama, kroz koje nam autor pokazuje kako možemo da razvijemo svoju kreativnost i da je iskoristimo da bi nas oslobodila uloga i predubeđenja, i dodatkom s dvanaest stvarnih psihijatrijskih slučajeva kada su se pacijenti izlečili nakon što su im propisani psihomagijski činovi.
Psihomagi

ja je, isto kao i psihogenealogija, pojam koji je autor skovao da označi vrstu terapije čiji je cilj oslobađanje materijalnih, telesnih, seksualnih, emocionalnih i intelektualnih blokada koje nas sprečavaju da se ostvarimo. Ova knjiga najpotpuniji je dokument o razvoju stvaralačkog i terapeutskog rada Alehandra Hodorovskog i uključuje celokupnu verziju osnovnog teksta za razumevanje psihomagije.
Psihomagija, zapisi o paničnoj terapiji : razgovori sa Žilom Farseom; Lekcije za mutante : intervjui sa Havijerom Estebanom; Ubrzani kurs kreativnosti. Psihomagija: poezija primenjena na lečenje ludila / Martin Bakero.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Fantastika
Ostali naslovi iz oblasti: Memoari, biografije, dnevnici, pisma

Izdavač: Arete; 2018; Broširani povez; latinica; 21 cm; 343 str.; 978-86-80426-27-3;