knjizara.com
Čudesne nedelje
upoznajte se s ponašanjem vaše bebe kroz 10 koraka

Heti van de Rajt, Ksavira Plas-Ploj (autor)

Čudesne nedelje
1299 din
U korpu

Knjiga Čudesne nedelje koristan je vodič koji odgovara na pitanje: Zbog čega je moja beba ćudljiva i razdražljiva i zašto često plače? Možda proživljava naredni skok u svom moždanom razvoju, nakon čega će ovladati novim veštinama i otkrićima, dok će njena percepcija evoluirati. Uznemireno ponašanje može ukazivati na to da je veliki napredak u toku! Olakšavajuća okolnost je ta što se ove faze dešavaju u rasporedima sličnim za sve bebe – kako je objašnjeno i skicirano i u ovoj knjizi – tako da roditelji mogu da predvide „olujne nedelje“ koje prethode „sunčanim nedeljama“. Bazirana na decenijama istraživanja,

ova knjiga opisuje deset skokova u mentalnom razvoju kroz koje prolaze sve bebe u prvih dvadeset meseci života. Objašnjava kako svaki od njih utiče na bebino razumevanje sveta oko sebe i kako ona to koristi da bi stekla nove veštine koje su joj potrebne za dalji razvoj.

Knjiga uključuje:
10 stvari koje morate saznati i zapamtiti o pojmu skok;
Zabavne igrice koje podupiru moždani razvoj;
Prazne liste koje treba da popunite kako biste na bolji način razumeli osobine ličnosti i ponašanja;
Naučno potkrepljena objašnjenja o spavanju;
Skorašnje uvide i komentare roditelja koji su koristili Čudesne nedelje;
Proverene trenutke koji će pomoći roditeljima da ostanu zdravi, naročito onda kada su iscrpljeni i obeshrabreni.

Upravo ste vi osoba koja bebi može da pruži ono što joj je potrebno i što joj odgovara. Kako je vi najbolje poznajete, možete joj pomoći da iz svakog novog iskustva izvuče ono najbolje. Ne pravi samo beba izbore – i vi zajedno s njom istražujete taj novi svet. Sa dva miliona prodatih kopija knjige i četiri miliona preuzetih aplikacija, knjiga Čudesne nedelje oborila je mnoge rekorde. Pridružite se fenomenu koji su prihvatili roditelji širom sveta!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Roditeljstvo
Ostali naslovi iz oblasti: Deca

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2. izdanje, 2023; Broširani povez; latinica; 21 cm; 448 str.; 978-86-10-03791-3;