knjizara.com
Zov anđela

Gijom Muso (autor)

Zov anđela
1099 din
U korpu

Da li je i vama mobilni telefon postao poput dnevnika? Da li njemu poveravate brojeve telefona dragih osoba, fotografije, razgovore... najskrivenije tajne?
U gužvi najvećeg njujorškog aerodroma dvoje ljudi doslovno će naleteti jedno na drugo. Madlin i Žonatan brzo će sakupiti prosute stvari i produžiti svako na svoju stranu. Oni se nikada pre toga nisu sreli, a verovali su i da se taj suret više neće ponoviti. Ipak, u žurbi da prikupe svoje stvari, slučajno su zamenili mobilne telefone. Kada budu uvideli grešku, već će ih deliti više od deset hiljada kilometara - on je vlasnik restorana u San Francisku, dok ona radi u jednoj pariskoj cvećari.
Iako su su s

vesni da zadiru u tuđu privatnost, neće moći da odole i pregledaće sadržaj telefona koji se zatekao kod njih. Međutim, nesputana radoznalost dovešće ih do zapanjujućeg otkrića: shvatiće da su njihovi životi neraskidivo povezani tajnom za koju su oboje verovali da će ostati zauvek skrivena... Početak koji nagoveštava romantičnu komediju pretvoriće se u napet triler, a maestralna završnica nadmašiće i najveća očekivanja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Francuska književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 4. izdanje, 2022; Broširani povez; latinica; 21 cm; 303 str.; 978-86-10-00051-1;