knjizara.com
WordPress 5 u celosti
VII izdanje

Karol Krol (autor)

WordPress 5 u celosti
2310 din
U korpu

U prošlosti, kada smo želeli da pokrenemo veb sajt, trebalo je ili da sami naučimo veb programiranje ili da angažujemo profesionalca koji bi obavio ceo posao. Danas, pak, svako može pomoću WordPressa, uz malo truda, da izgradi optimizovani sajt i da ga u veoma kratkom roku učini dostupnim svetu.
U ovom izdanju knjige ćemo pokazati kako se pomoću WordPressa grade privlačni i funkcionalni veb sajtovi. U novu verziju WordPressa – 5.0 uključeno je nekoliko važnih promena - objasnićemo kako da ih efikasno upotrebite. Opisaćemo sve, od kreiranja sadržaja stranica pomoću block editora i prilagođavanja dizajna sajta, do zaštite.
Na početku knjig

e predstavićemo WordPress i naučićemo vas kako se podešava. Zatim ćemo pokazati kako da kreirate blog sajt, kako da započnete pisanje sadržaja i upotrebite dodatne module i teme za prilagođavanje dizajna sajta i dodavanje jedinstvenih elemenata da biste ga istakli. Ako želite detaljnije da se posvetite WordPressu, pokazaćemo vam kako da započnete kreiranje sopstvenih tema i dodatnih modula. Na kraju, naučete kako da upotrebite WordPress za izgradnju veb sajtova koji nisu namenjeni za blogove.
Do kraja knjige ćete steći znanje koje će biti dovoljno da dizajnirate visokokvalitetne veb sajtove i u ćete poznavati prednosti i mane WordPressa.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Web prezentacije , WordPress , Digitalni marketing
Ostali naslovi iz oblasti: Internet, mreže

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2019; Broširani povez; latinica; 24 cm; 432 str.; 978-86-7310-537-6;