knjizara.com
Naučite Angular 2

Pablo Deeleman (autor)

Naučite Angular 2
1760 din
U korpu

Angular 2 je u potpunosti korigovan da bi ispunio očekivanja modernih programera, koji zahtevaju izuzetno brze performanse i odziv od svojih web aplikacija.
Ova knjiga će vam pomoći da naučite osnove dizajniranja i izgradnje Angular 2 komponenata od početka, pružajući detaljan opis TypeScript sintaksi, koje su potrebne za praćenje primera koji su uključeni u knjigu. Od te tačke nadalje ćemo izgraditi prve komponente, međusobno ćemo ih povezati i dati oblik većim web aplikacijama. Nakon toga ćemo preći na implementiranje rutiranja u Angularu 2, analizirajući kako se rukuje stanjima aplikacije i detaljno opisati navigaciju od jedne komponente do druge. Zatim su u knjiz

i detaljno opisani web formulari i validacija korisničkog unosa, a kasnije i usklađivanje svih ovih informacija prilikom opisa osnova primene provere identiteta korisnika u Angularu 2 i obezbeđivanje prikaza iz ptičje perspektive različitih strategija za zaštitu stranica i područja web sajta. U ovoj knjizi takođe je obuhvaćeno animiranje komponenata i DOM elemenata pomoću Angulara 2. Poslednji deo ove knjige daje širi uvid u načine testiranja komponenata i druge module, kao što su servisi, komande i usmeravanja.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Web prezentacije
Ostali naslovi iz oblasti: Programiranje

Izdavač: Kompjuter biblioteka; 2016; Broširani povez; latinica; 24 cm; 352 str.; 978-86-7310-508-6;