knjizara.com
Vetar i oluja

Nele Nojhaus (autor)

Vetar i oluja
1104 din
Stara cena: 1299 din
U korpu

Najčitaniji nemački krimić svih vremena!
Čim se vratila s godišnjeg odmora, policijska komesarka Pija Kirhof pozvana je na uviđaj u Kelkhajmu, gde je pronađeno beživotno telo: noćni čuvar je tri dana ležao mrtav na stepeništu firme za proizvodnju vetroelektrana. Proces raspadanja je već uzeo maha. Mada se zna da je imao problema s alkoholom, izgleda da nije reč o nesrećnom slučaju. Kamera za nadzor je, naime, snimila uljeza, a na pisaćem stolu šefa preduzeća pronađen je mrtav hrčak. Tragova provale nema, a čini se da ništa nije ni ukradeno.
Piju i njenog šefa

Olivera fon Bodenštajna istraga vodi do pripadnika građanske inicijative, koji s preduzećem ogorčeno ratuju oko planiranog podizanja postrojenja vetroelektrane na Taunusu. A onda se događa još jedno ubistvo.
Da li to neko gazi preko leševa kako bi ostvario profit? Što više istražuje, Pija otkriva sve više sumnjivih; motivi sežu od pohlepe, preko želje za osvetom, do puke mržnje.

„Ako vam se svidela Snežana mora umreti, još više ćete uživati u novom romanu Nele Nojhaus.“ Dieter Wunderlich Literatur-Blog

„Knjiga svakom narednom stranicom postaje sve uzbudljivija, a razrešenje je nepredvidivo do samog kraja.“ Büchertreff.de

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trileri
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2019; Broširani povez; latinica; 21 cm; 490 str.; 978-86-521-3193-8;