knjizara.com
Raketaš. Sabrane pustolovine

Dejv Stivens (autor)

Raketaš. Sabrane pustolovine
3990 din
U korpu

Klif Sikord je hrabri pilot kojeg nikako da krene u životu. Nema perspektivu, večno je bez prebijene pare i boji se da će ga devojka ostaviti. Jednog dana slučajno dolazi u posed ukradenog raketnog ranca, eksperimentalnog uređaja koji bi mogao da mu promeni život iz korena. Ideja o brzom bogaćenju vinuće ga nebu pod oblake, ali i uvaliti u nevolje kakve nije mogao ni da zamisli.
„Raketaš” je remek-delo Dejva Stivensa i jedan od najvoljenijih stripova koje je iznedrila američka nezavisna scena. Iako započet kao jednokratni angažman bez velikih ambicija, veoma brzo je osvojio srca čitalaca i postao neočekivana senzacija. Bio je među prvim

nezavisnim naslovima koji su doživeli filmsku adaptaciju i ostavio je neizbrisiv trag u američkoj pop-kulturi. Ovaj neodoljiv spoj akcije, avanture i fantastičnog crteža razoružaće vas svojim šarmom i vratiti u čarobni svet tridesetih!
Napomena izdavača: imajući u vidu da je autor relativno nepoznat domaćoj publici, a da je u pitanju značajno delo u istoriji američkog nezavisnog stripa, cena ovog izdanja biće niža od realnih proizvodnih troškova. Shodno tome će i njen promotivni period trajati duže nego što je to uobičajeno.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Stripovi
Ostali naslovi iz oblasti: Strip

Izdavač: Darkwood; 2023; Tvrd povez; latinica; 32 cm; 284 str.; 978-86-6163-670-7;