knjizara.com
Modesti Blejz 5

Enrike Romero, Piter O"Donel (autor)

Modesti Blejz 5
2490 din
U korpu

Volite priče o Robinu Hudu? Ili možda epske obračune gladijatora u drevnom Rimu? Zapravo, više vam prijaju modernije teme, kao što su prevrati u egzotičnim zemljama, sudbine devojaka prodatih kao belo roblje ili marketinški šarlatani koji očas prikupe novac od lakovernih?

Nemojte brinuti, peta knjiga biblioteke „Modesti Blejz“ pokriva sva vaša interesovanja, a pritom nas kroz čitav ovaj spektar neobičnih situacija i još neobičnijih izleta dvoje protagonista vodi nikad sigurnija spisateljska O’Donelova ruka i razigrani Romerov crtež. Karakter i doslednos

t naših Modesti i Vilija, pred možda nikad većom opasnošću po život, dok im o glavi rade i neki stari neprijatelji, i ovog puta će se pokazati kao neprocenjivo blago i poruka svim čitaocima koji decenijama prate svojevrsnu kulturološku ikonu. Uz to, imaćete priliku da otkrijete kako je Modesti svojim stavom i pristupom životu i prijateljima postala to što jeste, i kako je fizička spremnost morala biti vazda praćena i onom duhovnom, tako retkom u modernom svetu.

Kako i priliči našoj biblioteci, sladokusci između korica mogu naći i nove intervjue sa autorima, analize izbačenih kadrova, analitičke tekstove i iscrpnu hronologiju prethodnih objavljivanja epizoda kod nas.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Stripovi
Ostali naslovi iz oblasti: Strip

Izdavač: Darkwood; 2024; Tvrd povez; ćirilica; 31 cm; 280 str.; 978-86-6163-673-8;