knjizara.com
Nevin

Harlan Koben (autor)

Nevin
rasprodato

Napet uzbudljiv roman koji je od samog početka pun isprepletenih tokova, preokreta, emotivnog naboja, i uverljivo svedočanstvo da nas izbori koje činimo i njihove posledice nikada ne napuštaju.
 
Neke greške vam mogu zauvek promeniti život...
Užas jedne večeri zauvek se urezao u pamćenje Meta Hantera: večeri kada je sasvim naivno pokušao da prekine tuču – a završio kao ubica. Sada, devet godina pošto je pušten iz zatvora, a njegova naivnost davno zaboravljena, kao bivši robijaš ništa ne prihvata zdravo za gotovo. Sa trudnom ženom Oli

vijom kupuje kuću u svom rodnom kraju i veruje da se konačno sve sređuje – samo do trenutka kada dobija zapanjujući, neobjašnjivi film sa Olivijinog mobilnog telefona. I u tom času sve počinje da se ruši.
Tajanstvenog čoveka, koji je pratio Meta, nalaze mrtvog. Ubijena je cenjena časna sestra. A okružne i federalne vlasti – među kojima i istražitelj odeljenja za krvne delikte Lorin Mjuz, Metova školska drugarica sa sopstvenom problematičnom prošlošću – smatraju da svi znaci ukazuju na bivšeg osuđenika s već jednim ubistvom na savesti: na Meta Hantera. Ne želeći da još jednom izgube sve, Met i Olivija su primorani da se odmetnu od zakona i očajnički pokušavaju da sačuvaju zajedničku budućnost.
Posetite: www.harlancoben.com

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2009; Broširani povez; latinica; 20 cm; 423 str.; 978-86-521-0101-6;