knjizara.com
Odani

Harlan Koben (autor)

Odani
rasprodato

Megan je mama iz predgrađa koja je nekad vodila razuzdan život. Sad ima dvoje dece, savršenog muža, kuću s belom drvenom ogradom i sve jači osećaj nezadovoljstva. Rej je bio nadareni foto-reporter, ali sa četrdeset godina bavi se bednim poslom plaćenog paparaca. Brum je detektiv koji ne može da se odvoji od jednog zaboravljenog slučaja – nestanka uglednog čoveka pre sedmanaest godina.
Dok se strašne posledice davnašnjih događaja sudaraju u sadašnjosti, ovo troje ljudi, što kriju tajne o kojima ni njihovi najbliži ništa ne slute, shvatiće kako prošlost nikad zaista ne izbledi. Svako od njih će se su

očiti s tamnom stranom američkog sna – dosadom života na periferiji, uzbuđenjem pred izazovom, beznađem koje se krije i iza najlepše fasade – pa će otkriti neprijatnu istinu da je linija između dve vrste života ponekad slična otkucaju srca.
Ovo je izvanredan psihološki triler koji istražuje kako nas definišu vlastite odluke i kako nam današnjicu neumitno određuje prošlost.

„Sedamnaest godina stara tajna, zbog koje su mnogi stradali, u novom naletu preti da uništi preživele u ovom napetom i uzbudljivom novom trileru.“Džef Ers, Associated Press

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Američka književnost
Ostali naslovi iz oblasti: Romani

Izdavač: Laguna; 2012; Broširani povez; latinica; 20 cm; 376 str.; 978-86-521-1041-4;