knjizara.com
Neobuzdani Amazon
Džef Bezos i nastanak globalne imperije

Bred Stoun (autor)

Neobuzdani Amazon
1485 din
Stara cena: 1650 din
U korpu

U “Neobuzdanom Amazonu”, višestruko priznati autor, Bred Stoun, vodi vas na putovanje bez presedana, pravac u srce giganta elektronske trgovine koji je preoblikovao svet. Od skromnih početaka, do globalne dominacije, Stoun otkriva neispričane priče o Džef Bezosu, vizionaru koji stoji iza Amazona, i o nepokolebljivoj ambiciji koja je osigurala njegov uspeh.
Otkrijte tajne iza nekih od najintrigantnijih i najhrabrijih poduhvata Amazona, od revolucionarnih inovacija kao što su Prime i Aleksa do Bezosovog smelog upada u istraživanje, ni manje ni više – do svemira. Budite svedoc

i žestokih bitaka Amazona sa konkurentima na različitim kontinentima, ali i unutrašnjih borbi, raskola, i večite težnje za svetskom dominacijom.

“Neobuzdani Amazon” nije hvalospev lika i dela Džefa Bezosa, već potpuno nepristrasan prikaz kompanije koja je zauvek promenila način na koji kupujemo, čitamo i živimo.

Ovo je istinita priča o ambiciji, odlučnosti i željama bez granica – i kao takva je obavezno štivo za svakoga ko se usuđuje da sanja velike snove.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Trgovina
Ostali naslovi iz oblasti: Menadžment

Izdavač: Finesa; 2023; Broširani povez; latinica; 21 cm; 499 str.; 978-86-6303-084-8;