knjizara.com
Android 4
izrada aplikacija pomoću paketa Android SDK (prevod drugog izdanja)

James Steele, Ronan Schwarz, Nelson To, Phil Dutson (autor)

Android 4
rasprodato

Želite da počnete izradu aplikacija za Android, danas vodeće mobilne platforme? Već pišete aplikacije za Android i hteli biste da proširite svoje znanje? Ova knjiga objedinjuje stručne savete i programski kôd koji vam trebaju.
Drugo izdanje je značajno prošireno i dopunjeno gradivom koje se odnosi na verziju Android 4.2.2. Dodata su nova poglavlja čije su teme napredne tehnike za višenitni rad i razvijanje korisničkog interfejsa, naplata direktno u aplikaciji, push poruke i upotreba koda napisanog na jeziku C/C++, kao i nove tehnike za sve - od upotrebe NFC tehnologije do servisa Google Cloud Messaging.
Isprobani

, modularni recepti vode vas od samih osnova do upotrebe naprednih servisa, pomažući vam da najbolje iskoristite najnovije Androidove API-je i alatke. Autori knjige su potpuno ažurirali primere koda, koje su osmislili tako da služe kao početni šabloni za vaše sopstvene projekte i komponente. Tokom razvijanja aplikacija, savladaćete najbolje tehnike za efikasno rešavanje uobičajenih problema i izbegavanje zamki.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Android
Ostali naslovi iz oblasti: Računari

Izdavač: Mikro knjiga; 2014; latinica; 23 cm; 464 str.; 978-86-7555-390-8;