knjizara.com
Uspon Persepolisa

Džejms S. A. Kori (autor)

Uspon Persepolisa
1359 din
Stara cena: 1599 din
U korpu

Stari neprijatelj se vraća.
Sedma knjiga Prostranstva, bestseler serijala New York Timesa.
Uspon Persepolisa zatiče starog neprijatelja na povratku kući sa više moći i tehnologije nego što je iko mislio da je moguće, a posada ostarelog bojnog broda Rosinante pokušava da okupi snage koje će se odupreti novoj invaziji.
U mreži ljudske ekspanzije koja broji hiljadu sunaca, novi kolonijalni svetovi bore se da pronađu svoj put. Svaka nova planeta živi na ivici noža između kolapsa i čudesa, a posada ostarelog bojnog broda Rosinante ima prepune ruke posla u održavanju krhkog mira.
U ogromnom p

rostoru između Zemlje i Jupitera, unutrašnje planete i Pojas formirali su probni i nesigurni savez, progonjen istorijatom ratova i predrasuda. Na izgubljenom kolonizovanom svetu Lakoniji skriveni neprijatelj ima novu viziju za celo čovečanstvo, ali i snagu da je sprovede u delo.
Nove tehnologije se sudaraju sa starim dok se istorija ljudskih sukoba vraća drevnim obrascima rata i potčinjavanja. Ali ljudska priroda nije jedini neprijatelj, a oslobođene sile imaju svoju cenu. Cenu koja će izmeniti oblik čovečanstva – i Rosinantea – neočekivano i zauvek...

TV serijal Prostranstvo od sada možete gledati i na Amazonovoj Prime Original platformi.

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Fantastika
Ostali naslovi iz oblasti: Naučna fantastika

Izdavač: Laguna; 2019; Broširani povez; latinica; 20 cm; 589 str.; 978-86-521-3530-1;