knjizara.com
Teorija zavere. Nivo 2 - Titova kletva

Dejan Lučić (autor)

Teorija zavere. Nivo 2 - Titova kletva
849 din
Stara cena: 999 din
U korpu

Dejan Lučić je istraživač koji se prihvatio skoro nemoguće misije – otkrivanja globalne zavere, ali i njenog segmenta uperenog protiv Srba.
Zašto smo toliko važni, a što nismo učili u školama? Zato što smo čuvari Kapije sveta! Porušili smo tursko i austrougarsko carstvo, a to se ne prašta! Spasli smo Moskvu zadržavši Hitlera nekoliko nedelja! Ni to se ne prašta!
„Pred čitaocima

je uzbudljivo ispričana istorija, u formi dokumentarnog trilera, koja otkriva veze između na prvi pogled nepovezanih aktera – papa, austrougarski car, britanska tajna sluzba, Vinston Čerčil, Staljin, šef sovjetske tajne službe Berija, Aleksandar Ranković, Krcun, Dolanc, Tapi, Franjo Tuđman, šef ’Obraza’ Nebojša Krstić i naravno agenti smrti koji dolaze iz Evropske unije.
Tanka nit koja sve ovo povezuje je Josip Broz Tito...
Špijunaža ima samo jedan cilj: nametanje svoje vlasti drugima.
Ovo je pravi vodič za diktatore, ali i za borbu protiv njih!
Titova kletva je knjiga o manipulaciji umom uz pomoć ideologije i terora koji za cilj imaju naše uništenje. Iz Titovog šinjela izlaze političari koji nastavljaju njegovu misiju. Samo su promenjene fraze. Nekada je to bila mantra o komunizmu, sada je o demokratiji i o Evropskoj uniji...“ (Jovan Pejin, istoričar)

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Zavera , Tito
Ostali naslovi iz oblasti: Alternativna učenja

Izdavač: Laguna; 9. izdanje, 2020; Broširani povez; ćirilica; 20 cm; 382 str.; 978-86-521-1442-9;