knjizara.com
Pogled sa vrha

Zig Ziglar (autor)

Pogled sa vrha
1199 din
U korpu

Jedina razlika između onih koji uspeju i onih koji ne uspeju – bez obzira na područje njihovog delovanja – nije razlika u „talentu“. Oni koji se popnu na vrh imaju san i san ima njih. Oni se posvećuju ostvarenju tog sna sa tvrdoglavim strpljenjem i istrajnošću. Posvećenost stvara konzistentan, entuzijastični trud koji neumitno vodi ka sve većim i bogatijim nagradama.

Idejnu okosnicu knjige predstavlja teza da zapravo postoji veoma malo beznadežnih situacija – postoje samo ljudi koji gube nadu suočeni sa takvim situacijama. To je razlog zašto ćete na svakoj novoj stranici nalaziti „graditelje nade“, jer kada zagusti, tada oni puni nade nastavljaju dalje. Zig Ziglar, jedan od najv

ećih motivatora našeg doba, u svom bestseleru opisuje kako je moguće dosegnuti ono što svaki čovek najviše želi od života – da bude srec´an, zdrav i razumno prosperitetan. Pogled sa vrha c´e vas ubediti da razvijete ono što imate kako biste dostigli svoj maksimum – karakter vas podstiče na to da ujutru ustanete iz kreveta; posvećenost vas nagoni na akciju; vera, nada i disciplina omogućavaju vam da istrajete do kraja. Ono što možete da uradite može biti zapanjujuc´e!

Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Psihologija uspeha
Ostali naslovi iz oblasti: Popularna psihologija

Izdavač: Vulkan izdavaštvo; 2022; Broširani povez; latinica; 20 cm; 320 str.; 978-86-10-04287-0;